Frankie Boy

Se stort billede af forsiden

Køb bogen her og spar 10%

Hvem havde troet at flippede Frank fra Christianshavn en dag skulle ende i Chelsea F.C. som rådgiver for en af verdens rigeste mænd? Ved hjælp af et omfattende kildemateriale fra ind- og udland og gennem samtaler med familie, venner, medspillere og modspillere kastes nyt lys over Frank Arnesens livsrejse fra Sundby Idrætspark i 70´erne til Stamford Bridge i 00´erne.

Vi hører om den Kim Larsen-lignende ungersvends vilde ungdom på Christianshavn i kølvandet af ungdomsoprøret og de euforiserende stoffer. Den hashglade Frank debuterer som 17-årig, men lægger det usunde liv på hylden, tegner i 1975 kontrakt med Ajax Amsterdam i 1975 samtidig med at han skal være far til tvillinger. Vi hører om det broderskabet med Søren Lerby, om faderfiguren Johan Cruyff, alle skaderne og sprøjterne, og - ikke mindst - om tiden som forsanger og nøglefigur på Sepp Pionteks Dynamitlandshold i 1980´erne.

(408 sider)

 

Læs uddrag


 

Anmeldelser


”Hvad angår fodboldbøger: De skrives ikke meget bedre end her.”

Se hele anmeldelsen

 

”Grundigheden og viljen til at kaste blikket bagud er omvendt så rigelig til at udløse fire fede stjerner.”

– Lars Werge

Se hele anmeldelsen

 

”Begejstringen over de bedste i sport skal ikke altid forklares. De skal bare opleves. Og vi tager gerne endnu en ur på Memory Lane. Især når der fi ndes rejseførere som Jens Andersen.”

Se hele anmeldelsen

 

"Der er simpelthen mere blod, sved og tårer over Frankie Boy."

Se hele anmeldelsen

 

Tilbage til oversigten

Jens Andersen   |  Forfatter og foredragsholder  |